Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Tester til omorganisering og team- og lederutvikling

Å investere i ansattes og lederes utvikling er avgjørende for å beholde de beste talentene. Det er i tillegg viktig for å hjelpe dem til å fylle morgendagens behov og krav. Vi gir dine talenter et tydelig bilde av hvordan de kan bruke sine styrker og styrer unna fallgruver i hverdagen, slik at de får utnyttet sitt fulle potensial.

Et utviklende lederskap eller bedre teamarbeid er sentralt for fremgang i alle virksomheter. Med hjelp av vår kompetanse innen det arbeidspsykologiske feltet, og unike muligheter til å skape strategisk selvinnsikt, bidrar vi til høytpresterende ledere og team. Assessio jobber alltid basert på empirisk forsking som gir størst sannsynlighet for å skape resultater.

Assessio tilbyr både korte workshops for inspirasjon, program for teamutvikling, og lengre lederutviklingsprogram. Assessios kjerne er å benytte normerte testverktøy for alle deltakerne, og la resultatene på disse være en “rød tråd” gjennom utviklingsarbeidet. Vi tilbyr også individuell coaching og gjennomføring av 360-graders tilbakemeldinger.

Vi tar utgangspunkt i kundens unike målsetninger. Opplegg og innhold skreddersys for å passe individet/gruppen.

Ta kontakt med oss dersom du er interessert i å vite mer.

Les mer om team- og lederutvikling

 

 

Personvern og cookies