Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Personlighetstester

At mennesker har ulik personlighet og at disse forskjellene har betydning for hvordan mennesket handler er noe få betviler. Den vitenskapelige støtten for dette har økt enormt i løpet av det siste tiåret. Ikke minst i arbeidslivet påvirker personlighet atferden og setter rammer for personens styrker og svakheter. Uavhengig av arbeidsplass eller arbeidsoppgaver påvirker personligheten hvordan man ser på seg selv og andre, hvordan andre oppfatter en og hvordan man fungerer, trives og presterer.

Å benytte en personlighetstest i forbindelse med rekruttering og utvelgelse er idag svært vanlig i norsk arbeidsliv. De fleste personlighetstestene er basert på femfaktormodellen, og du bør alltid velge en test som er sertifisert av DNV-GL. For å benytte deg av en personlighetstest må du være sertifisert i å tolke testresultatene og lære hvordan du skal gi en etisk og relevant tilbakemelding til kandidaten. Her kan du lese mer om våre sertifiseringskurs.

Mange ønsker også å teste jobbsøkeren opp mot relevante kompetanser, og kan da benytte seg av vårt kompetanserammeverk som er knyttet opp  mot en personlighetstest. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om dette.

Enten du skal rekruttere ledere, medarbeidere, eller mange kandidater til større prosjekter, er det viktig at du velger den testen som passer best til ditt behov, og som måler det du ønsker å finne ut mer om.

For deg som jobber med med talentutvikling, kan du lese mer om team- og lederutvikling her.

Assessio har jobbet med test siden 1950-tallet, noe som har gjort oss til Nordens ledende leverandør av arbeidspsykologiske tester. Ikke bare er vi en distributør av noen av verdens mest kjente og brukte personlighetstester, vi har også en nordisk forskningsavdeling hvor vi utvikler egne tester basert på moderne og vitenskapelig baserte metoder. Vår fagekspertise kombinert med tilgangen til markedets ledende testverktøy, gjør Assessio til en faglig sterk leverandør av arbeidspsykologiske tester.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Personvern og cookies