Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

MAP

Øk kvaliteten på beslutningene i rekruttering og utvikling

Hvordan ville du oppleve å få en tydelig sammenligning av alle kandidatene i en seleksjonsprosess? Eller å kunne identifisere hvem i organisasjonen som var verdt å investere ekstra tid og ressurser i? Hva med å kunne gi lederne den veiledningen de virkelig trenger? MAP gir deg disse mulighetene!

MAP er et resultatet av seks års utvikling basert på de forutsetningene som gjelder i Norden. Testen er skreddersydd for de nordiske landenes språk og kultur, og er derfor i stand til å gi detaljerte beskrivelser av personlighet og å vurdere kandidaters egnethet for bestemte oppgaver og stillinger med dokumentert nøyaktighet.

Testen er basert på, men har også videreutviklet femfaktormodellen, som er den mest aksepterte modellen for å måle og beskrive personlighet. I tillegg til fem globale skalaer inneholder MAP også 25 underskalaer. Sammenlignet med andre tester  er skalaene i MAP delvis etterfylt med nytt psykologisk innhold for å øke den prediktive kraften.

Testadministrering utføres på internett, og testen tar normalt 20-30 minutter å fullføre. I systemet kan man hente ut både grafiske profilrapporter og grundige lederskapsrapporter. Systemet viser deg videre hvordan en referansegruppe av ledere skårer og gir deg en poengsum som raskt oppsummerer en persons ledelsespotensial. Dette danner et godt sammenligningsgrunnlag når du jobber med rekruttering og utvikling av ledere. MAP er DNV-GL sertifisert og integrert i Assessios kompetansemodell Ascend.

• Basert på Femfaktormodellen
• Ingen tidsbegrensing, tar ca 20 min
• 5 skalaer, 25 underskalaer
• Flere rapporter tilpasset etter behov
• Tilgjengelig på 10+ språk
• Sertifisert av DNV-GL

Se eksempelrapporter og produkthefte

Personvern og cookies