Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Sømløs og enkel integrasjon

Assessio’s testadministrative system Ascend by Assessio er designet for å sømløst passe sammen med ditt eksisterende rammeverk, enten dette er et rekrutteringssystem eller et CRM eller en annen testadministrativ plattform.

Du kan integrere én test, eller velge alle prosesser og løsninger i Ascend. Det kan tilpasses eksisterende arbeidsflyt, og øke verdien av merkevaren din.

Dette er noen av våre samarbeidspartnere som kan tilby integrasjon med våre testverktøy

Pr i dag er vi integrert med Webcruiter, ReachMee, HR-Manager, JobbNorge, Zerolime, PrepairdEasycruit, Varbi og Intelliplan.

Webcruiter 

Webcruiters produkter er basert på en grundig forståelse av rekrutteringsprosessens krav til en variert prosessstøtte. De språkuavhengige web-baserte rekrutteringsløsningene gjør rekruttering enkelt, samtidig som de sikrer effektivitet og kvalitet i rekrutteringsprosessen. Løsningene er integrasjonsvennlige, og leveres ofte som en integrert del av andre administrative løsninger.

Reachmee 

ReachMee Rekrutteringsverktøy gir HR de beste mulighetene for å rekruttere effektivt og målrettet mens man samtidig sikrer en optimal kandidatopplevelse under hele rekrutteringsprosessen. ReachMee har gode løsninger for integrasjon av tester, automatikk, involvering av ledere, kandidatkommunikasjon og håndtering av karrieresider. ReachMee har fokus på  skreddersøm av løsninger og god support.

HR Manager

HR Managers fleksible rekrutteringsverktøy med over 600 innstillinger, kan skreddersys ut i fra de unike behovene til hver enkelt kunde. HR Manager Talent Recruiter er Nordens ledende Rekrutteringsverktøy som effektiviserer rekrutteringsprosessene ved å automatisere administrative oppgaver. Talent Recruiter er svært intuitivt og enkelt å bruke, både for den som skal søke, og den som skal ansette.

JobbNorge

Jobb Norges nettbaserte rekrutteringsverktøy lar deg publisere stillinger og behandle søknader på en effektiv og forenklet måte. Du får en fullstendig søknadsbehandlingsprosess med gode automatiserte rutiner, i tillegg til integrerte, omfattende personlighets-, evne- og ferdighetstester og/eller screening.

Visma Recruit

Visma Recruit støtter bedrifter i deres HR, lønn og økonomiske prosesser for å skape en optimal daglig arbeidsflyt. De tilbyr innovative og fleksible løsninger og tjenester, dyktige mennesker og prosesseffektivitet.

Prepaird

Prepaird har utviklet en skybasert applikasjon som tar sikte på å hjelpe organisasjoner til å analysere og administrere sine talenter i sanntid. Ved å angripe utfordringen ved hjelp av en helt ny teknologisk tilnærming, kan de finne den beste kandidaten for en bestemt oppgave, samt identifisere styrken og svakhetene i en organisasjons menneskelige kapital.

Zerolime

Zerolime sitt produkt har vist seg å være vellykket når det gjelder å øke hastigheten på screeningprosessen. Muligheten til å implementere verktøyet i et raskt tempo har også vist seg å være nøkkelen til å skape intern suksess både når det gjelder video-screening og rekruttering.

Visma EasyCruit

EasyCruit er et enkelt og kraftig rekrutteringsverktøy som kan hjelpe deg med optimalisering av rekrutteringsprosessen, og sikre kvalitet i alle ledd. Ved hjelp av screening hjelper EasyCruit deg å rangere kandidater etter skreddersydde spørsmål og scoring, inkludert tester fra tredjepartsleverandører som Assessio.

Personvern og cookies