Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

MAP-X

Ekstreme personlighetstrekk

MAP-X måler ytterpunktene, eller ekstremene ved personligheten vår. Vi har alle trekk som kan betraktes som styrker i mange situasjoner, men som også kan bli svakheter ved visse omstendigheter. Det gjelder særlig når vi ikke aktivt regulerer adferden vår, som for eksempel i situasjoner med høy grad av stress og press. Å være bevisst på disse trekkene og adferden knyttet til dem kan hjelpe oss med å håndtere svakhetene våre, og til og med dra nytte av dem.

MAP-X er et helt unikt testverktøy som kobler ekstreme personlighetstrekk til femfaktormodellen for å kunne si noe om hva som skjer med oss når vi ikke er på vårt beste. Denne innsikten er uvurderlig i både rekrutterings- og utviklingsprosesser.

MAP-X baserer seg på gjennomføring av vår personlighetstest, MAP, og kandidater behøver derfor ikke å ta flere ulike tester. Dette innebærer imidlertid at du som administrator må være MAP-sertifisert for å få tilgang til MAP-X.

Etter å ha gjennomført et sertifiseringskurs på MAP-X vil du også få tilgang til en helt ny visualiseringsmodul i testsystemet Ascend som kan brukes til både utvelgelse og utvikling.

Les mer om MAP

Personvern og cookies