Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

MAP og Matrigma

– med opplæring i kompetansebasert rekruttering og intervjuguide

Gjennom å vurdere dine kandidater basert på en kombinasjon av personlighet- og evnetest, vil du få et grundig bilde av personens potensial i nåværende og fremtidige roller.

Nå tilbyr vi i Assessio også det mange av våre kunder ønsker og stadig har etterspurt, et kurs hvor man blir sertifisert på både personlighetstesten MAP og evnetesten Matrigma.

I tillegg til å bli sertifisert på MAP som du kan lese mer om her, og evnetesten Matrigma som du kan lese mer om her, vil du lære å bruke testsystemet Ascend og bli trygget på bruken av testverktøyene og tilgjengelig funksjonalitet.

Du vil også lære å bruke vår kompetansemodell i rekrutteringsarbeid i praksis. Dette vil gi deg et unikt rammeverk for å kunne teste spesifikk adferd til konkrete roller. I tillegg blir det gitt opplæring i hvordan skreddersy kompetansebaserte intervjuguider i Ascend.

Som testadministrator i Ascend kan du hente ut både grafiske tolkningsrapporter og grundige lederskapsrapporter. Dette danner et godt sammenligningsgrunnlag når du jobber med rekruttering og utvikling av medarbeidere og ledere. Både MAP og Matrigma er DNV-GL sertifisert.

Kurset går over 2 + 1 dag og settes opp som åpent kurs to til tre ganger i halvåret. Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs.

Hva gir dette kurset deg:

  • Sertifisering i personlighet- og evnetest
  • Opplæring i funksjonaliteten i testportalen Ascend
  • Opplæring i kompetansebasert rekruttering
  • Opplæring i å utarbeide skreddersydde intervjuguider som sikkerstiller at du kartlegger de kompetansene du ønsker å vurdere

Personvern og cookies