Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Assessio inviterer til frokostseminar for å markere lanseringen av MATCH-V!

Man hører i dag mye snakk om organisasjonskultur. Flere organisasjoner, store så vel som små, har i dag utpregede kultur- og verdiprofiler, som er svært viktige for deres virksomhet og identitet. En sentral utfordring i rekruttering er derfor å finne personer med verdier som passer inn i bedriftens eksisterende kultur. Andre organisasjoner ønsker å endre sin kultur, da blant annet ved å strategisk velge individer som kan bistå endringen i ønsket retning.

Assessio lanserer nå MATCH-V for å bistå selskaper i sitt arbeid med kultur. Match-V muliggjør, som mange andre motivasjons- og verditester, en måling av individers verdier og preferanser, men tar det hele et steg lenger ved å også matche disse verdiene opp mot organisasjonens kulturprofil. Dette representerer et spennende nytt steg i kulturforskning og arbeid.

Den 6. mars inviterer Assessio til frokostseminar for å markere lanseringen av MATCH-V. Vi vil igjen samle våre kunder og interesserte i hyggelige lokaler i Oslo sentrum og presentere det nye verktøyet og dets bruksområder. Her vil du få servert frokost samt tankevekkende faglig påfyll om organisasjonskultur og verdier. Foredragsholdere og lokaler vil annonseres på et senere tidspunkt.

Dagens foredragsholdere:

Jan-Martin Berge

Psykologspesialist og foredragsholder Jan-Martin Berge er spesialist i kognitiv terapi og klinisk psykologi med arbeidspsykologi som fordypningstema. Han ble nominert til «Årets Taler» i 2018, og vant årets mannlige taler i 2019. Jan-Martin er en hyppig brukt foredragsholder innen TV og Radio i både NRK og TV 2. Han kommer til å ha fokus på hva skape arbeidsglede, viktigheten av motivasjon for den ansatte og for bedriften og understreke viktigheten av match mellom individets og bedriftens motivasjon og verdier.

Anders Knutsson

Anders Knutsson er psykolog og produktsjef i Assessio. Sammen med en gruppe verdensledende psykometrikere i amerikanske Deeper Signals har han vært i et team som har utviklet både MAP-X og Match-V. Anders er strategisk ansvarlig for produktutviklingen hos Assessio, og arbeider dedikert med at våre produkter skal hjelpe våre kunder med å gjøre mer treffsikre rekrutteringer.

Alex Tidgård

Alex Tidgård er psykolog, konsulent og produktutvikler i Assessio. Han er en populær foredragsholder på både interne og eksterne eventer, og holder foredrag om blant annet trender i fremtidens arbeidsmarked og om hvordan teknologi kommer til å forandre HR-bransjen. Alex har vært en del av det internasjonale teamet som har utviklet Assessio’s siste produkter MAP-X og MATCH-V.

Tid: 6. mars, 08:30 – 11:30
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2

08:30-9:00: Frokost og registrering

9:00-9:15: Velkommen – Pernille Husebye, CEO Assessio Norge

9:15-10:00: Hva er MATCH-V? Produktgjennomgang og bruksområder – Anders Knutsson, psykolog og produktsjef , og Alex Tidgård, psykolog og testutvikler Assessio Gruppen

10:00-10:15: Pause

10:15-11:00: Motivasjon og arbeidsglede –Jan-Martin Berge, psykologspesialist og foredragsholder

11.00-11.30 Mingling og produktstand med Assessio
                                  
Seminaret er kostnadsfritt, men no-show vil bli belastet med 500,-
Siste frist for avmelding er tirsdag 3. mars kl 11.00.

Velkommen!

Personvern og cookies