Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Ascend by Assessio logo

Et revolusjonerende system for forretningsdrevet HR

Rett person på rett plass har alltid vært Assessios forretningsidé. Assessio har tatt HR inn i fremtiden med et unikt system som er rettet mot den viktigste ressursen i moderne næringsliv: mennesket.

Ascend by Assessio er et avansert arbeidspsykologisk system som hjelper deg å:

  • Ta riktige strategiske og taktiske beslutninger
  • Tilrettelegge for gjennomføring av HR- prosesser
  • Forbedre bunnlinjen gjennom effektive og kvalitetssikrede metoder
  • Redusere risiko for feilansettelser

Du som jobber med rekruttering…

…vil oppleve at Ascend by Assessio lar deg administrere tester slik du er vant til, men i et intuitivt og brukervennlig miljø. Det unike med systemet er at du vil være i stand til å bygge en database med kandidater og deres kompetanser, automatisk matchet opp mot stillingen du ønsker å besette. Dette gir deg suveren oversikt til å ta de riktige valgene. Få andre områder innen HR-forskning er like vel belyst som rekruttering – Ascend by Assessio hjelper deg å jobbe evidensbasert for å sikre at de beste resultatene gjentas gang etter gang.

Du som jobber med hele HR-syklusen…

…vil oppdage at du kan heve HR til et nytt nivå. Ascend by Assessio kan brukes til å definere hva god prestasjon betyr i din organisasjon og finne de menneskene som har nettopp det som trengs for å skape gjennombrudd. Systemet lar deg koble atferd og resultater som gir deg ny klarhet i hva du skal se etter. Bruk systemet til å planlegge personalavgjørelser, slik at du er i forkant når endringer inntreffer. Gjør HR strategisk!

Et nytt og unikt system for forretningsdrevet HR

Assessio har utviklet et dynamisk og brukervennlig kompetansesystem med mulighet for å skreddersy kompetanseprofiler og tester for ulike roller i din organisasjon.

Den unike kvaliteten ved systemet ligger i hvordan plattformen integrerer Big Data slik at du kan:

  • Gjennomføre ekstern og intern rekruttering på grunnlag av dynamiske kompetanseprofiler, tester og rapporter
  • Måle kompetanseprofiler og ansattes atferd opp mot definerte KPI’er for mer treffsikker seleksjon og utvikling
  • Automatisk sende ut evne-, personlighets- og kompetansebaserte tester til kandidater
  • Umiddelbart matche kandidater opp mot flere roller
  • Benchmarke ytelse og atferd mot validerte yrkes- og bransjeprofiler
  • Skape strategisk innsikt for organisasjonen din i forbindelse med endringsprosesser

Integrert med rekrutteringssystemer

Ascend by Assessio er integrert med flere rekrutteringssystemer, og vil integreres med ytterligere systemer i fremtiden. Det er designet på en brukervennlig måte som gjør det enkelt å styre og optimalisere HR-prosesser. Sammenfattende rapporter gir god oversikt og hjelper deg å ta de rette beslutningene. Pr i dag er vi integrert med Webcruiter, ReachMee, HR-Manager, JobbNorge, Zerolime, Prepaird, Visma Easycruit og Intelliplan.

Se produkthefter for Ascend her

Kurs og konsulenttjenester

Assessio har jobbet med arbeidspsykologiske verktøy siden grunnleggelsen i 1954, og har et team med eksperter som utvikler nye verktøy og forbedrer eksisterende. Vi tilbyr dere en rekke sertifiseringskurs og konsulenttjenester. Vi kommer gjerne på besøk og viser deg hvor mye din organisasjon kan tjene på å bruke våre verktøy.

Kontakt oss

Personvern og cookies