Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

MINT

Si nei takk til feilrekruttering!

Ansatte som utøver uønsket og skadelig atferd på arbeidsplassen kan forårsake store problemer for både arbeidsgivere, kollegaer og tredjeparter. Mennesker er ofte bedriftens viktigste ressurs, og hvis ansatte utviser uønsket atferd, kan dette gå ut over lønnsomheten og vil kunne gi bedriften et frynsete rykte. Uønsket atferd kan være vanskelig å oppdage, men konsekvensene kan derimot være svært synlige.

Kontraproduktiv atferd på arbeidsplassen er vanskelig og kostbart å hanskes med. Svinn, nasking, ugyldig fravær, rusmisbruk, intriger og mobbing er eksempler på atferd som ikke er ønskelig. Det er en betydelig fordel å kunne velge bort kandidater som med overveiende sannsynlighet vil kunne inneha slik atferd allerede i rekrutteringsfasen. I en del bransjer er det sågar viktigere å ansette personer som holder en høy etisk standard og aldri gjør en direkte dårlig jobb, enn å ansette de aller smarteste og mest erfarne kandidatene for enhver pris.

Assessio har utviklet MINT (Measuring Integrity), en unik personlighetstest som identifiserer ansatte med god organisasjonsatferd, eller kontraproduktive tendenser på jobben. Den er utviklet med bakgrunn i forskning som peker på sammenhengen mellom femfaktormodellens personlighetstrekk og kontraproduktiv arbeidsatferd. Den tar utgangspunkt i de tre faktorene emosjonell stabilitet, sosial stil og målbevissthet, og sammenfatter målinger av disse for å danne seg et bilde av en persons integritet. Ved å identifisere dette tidlig, kan du effektivisere seleksjonsprosessen og unngå feilrekrutteringer. Regn med høyere kvalitet og lønnsomhet, samt lavere fravær og personalomsetning. MINT er DNV-GL sertifisert.

  • Screeningtest som måler integritet
  • Tar ca. 15 minutter
  • Nettbasert
  • 13 språk
  • Passer for alle bransjer
  • Velegnet til screening av store søker-masser
  • Utviklet av Assessio, som er ledende i Norden på arbeidspsykologi
  • Integrert i Assessios kompetansemodell Ascend

Se eksempelrapport og produkthefte

Personvern og cookies