Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Konsulent/Seniorkonsulent – arbeidspsykologiske tester

Assessio er Nordens ledende leverandør av arbeidspsykologiske tester, og vi jobber hovedsakelig med å bistå våre kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og profesjonelle i sine rekruttering- og utviklingsprosesser.
Vi er den leverandøren på markedet som har flest DNV-GL sertifiserte personlighets- og evnetester. I tillegg er vi distributør for noen av verdens ledende arbeidspsykologiske tester som Hogans, 16pf og MBTI. Vi har også en av markedets beste og mest brukervennlige testportaler.

Vi vokser videre!!

I Assessio arbeider vi kontinuerlig med å videreutvikle bransjestandarden. Historisk har dette handlet om å utvikle noen av verdens mest gjennomarbeidede og treffsikre arbeidspsykologiske testverktøy. I dag og i fremtiden innebærer dette også å drive den teknologiske utviklingen av brukergrensesnitt og plattformer, for å gjøre det enkelt for våre kunder å realisere verdien av verktøyene. Som konsulent/seniorkonsulent i Assessio får du være med på denne spennende utviklingen, som handler om at prosessene er raskere, mer treffsikre og oppdatert i tråd med den nyeste forskingen.

Du vil holde sertifiseringskurs i et utvalg av våre tester. I tillegg vil du få et dedikert ansvar med å følge opp både eksisterende og nye kunder, samt bistå med ulike oppdrag innen testbruk for utvikling og utvelgelse. Du trives godt i skjæringspunktet mellom IT og organisasjonspsykologi, og har god forståelse og interesse for HR-prosesser innen seleksjon, utvikling og digitale løsninger. Rollen skal være med på å bidra til økt synlighet i markedet og at Assessio vinner enda flere kunder!

Vi er proaktive og har kort vei fra idé til beslutning. Vi liker å lykkes, og ser derfor etter deg som ønsker å lykkes sammen med oss – ved å skape gode løsninger for våre kunder. Du får kunnskapsrike kollegaer med godt humør, god opplæring og sertifisering i våre tester.

Hvis du har en bachelor- eller mastergrad, helst innen organisasjonsutvikling, ledelse, psykologi eller beslektede fagområder, og erfaring med arbeidspsykologiske tester er du velkommen til å ta kontakt. Har du i tillegg erfaring fra konsulent- eller rekrutteringsbransjen, enten med rekruttering eller utviklingsprosesser, er det en fordel.

Som person klarer du å balansere kvalitet med effektivitet for å sikre fremdrift i leveranser og kundedialog, du motiveres av å prestere – både på egenhånd og i team, du byr på deg selv, er positivt nysgjerrig, flink til å selge ideene dine og bygger tillit ovenfor våre kunder.

Ønsker du å vite mer om oss før du søker, ta gjerne kontakt med daglig leder Pernille Husebye på 990 01 690 eller seniorkonsulent Ronny Tulka på 920 55 576. Søknad merket “Konsulent/seniorkonsulent arbeidspsykologiske tester” sendes direkte på mail til pernille.husebye@assessio.no.

Personvern og cookies