Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Seniorkonsulent – arbeidspsykologiske tester

Assessio er Nordens ledende leverandør av arbeidspykologiske tester, og vi jobber hovedsakelig med å bistå våre kunder med å bli mer effektive, lønnsomme og profesjonelle innen vårt fagfelt. Vi har en stor utviklingsavdeling, og flere egenutviklede personlighets- og evnetester som er sertifiserte av DNV-GL. I tillegg er vi distributør for noen av verdens ledende arbeidspsykologiske tester som Hogans, 16pf og MBTI.

Som seniorkonsulent i Assessio får du både ansvar for å gjennomføre sertifiseringskurs og en aktiv rolle innen våre salg- og markedsaktiviteter gjennom egen kundeportefølje. Sammen med dyktige kollegaer får du mulighet til å skape forretningsutvikling gjennom salg og leveranse av arbeidspsykologiske tester. Du vil få et dedikert ansvar for de anerkjente testene Cattell’s 16pf og MBTI (Myers Briggs Type Indicator).

Du vil jobbe med både eksisterende og nye kunder, og med mange ulike oppdrag innen testbruk og arbeidspsykologi. Vi er fremtidsrettet, og du trives godt i skjæringspunktet mellom IT og organisasjonspsykologi. Stillingen krever god forståelse og interesse for HR-prosesser innen seleksjon og utvikling og digitale løsninger, og evne til å arbeide strukturert og målrettet.

Vi er proaktive og har kort vei fra idé til beslutning. Vi liker å lykkes, og ser derfor etter deg som ønsker å lykkes sammen med oss – ved å skape gode løsninger for våre kunder. Du får kunnskapsrike kollegaer med godt humør, god opplæring og sertifisering i våre tester.

Hvis du har en bachelor- eller mastergrad, helst innen organisasjonsutvikling, ledelse, psykologi eller beslektede fagområder, og minimum 3-5 års erfaring med arbeidspsykologiske tester – enten som ekstern eller intern konsulent – er du velkommen til å ta kontakt. Har du i tillegg erfaring fra konsulent- eller rekrutteringsbransjen er det en fordel, og kombinasjonen digital forståelse og kunnskap/erfaring innen arbeidspsykologi vil vektlegges positivt.

Som person klarer du å balansere kvalitet med effektivitet for å sikre fremdrift i leveranser og kundedialog, du motiveres av å prestere – både på egenhånd og i team, du byr på deg selv, er positivt nysgjerrig, flink til å selge ideene dine og bygger tillit ovenfor våre kunder.

Ønsker du å vite mer om oss før du søker, ta gjerne kontakt med daglig leder Pernille Husebye på 990 01 690 eller søk direkte på pernille.husebye@assessio.no

Personvern og cookies