Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

Om Assessio

Fremgang gjennom datadrevet psykologi

Assessio er Nordens største testleverandør og har et bredt utvalg av DNV-GL sertifiserte arbeidspsykologiske testverktøy. Vi er opptatt av kvalitet og å skape langvarig suksess, og er lidenskapelig interessert i faget. Men til syvende og sist er vi først og fremt opptatt av resultatene dette skaper for våre kunder.

Vi har omlag 70 ansatte i Norge, Sverige og Finland som vet at det først og fremst handler om menneskene i organisasjonen når man skal skape enestående resultater. Sammen med kundene våre bidrar vi til gode ansettelser, utvikler talenter og ledere, bygger kultur, skaper uslåelige team, og endrer hverdagen til ansatte i hele organisasjonen.

Våre erfarne seniorkonsulenter jobber med alt fra testutdanning, bistand i utvelgelsesprosesser og organisasjonsutvikling. Kundene våre er offentlige og private aktører i alle størrelser.

Hva skjer når world class psychology møter world class technology?

Assessio har utviklet et dynamisk og brukervennlig kompetansesystem med muligheter for å skreddersy kompetanseprofiler og tester for ulike rolle i din organisasjon. Les mer om Ascend by Assessio.

Internasjonale partnere

Via våre internasjonale partnere og kanskje verdens mest anerkjente testleverandører Myers Briggs Company (MBTI) og PSI (16pf), er vi både representert på alle kontinenter, og er representanter for de ovenstående testene i Norge.

Tester for ulike behov

Gjennom arbeidspsykologisk testing vil vi gjerne hjelpe deg med å velge de beste medarbeidere og ledere slik at din organisasjon beveger seg i riktig retning. Det er mange måter å finne dyktige mennesker på. Våre metoder og verktøy er dypt forankret i vitenskap og forskning for at du med størst mulig sikkerhet skal finne de best kvalifiserte personene. Les om tester til lederrekruttering, tester til rekruttering av nytt personell, screeningtester og tester til omorganisering og talent-/lederutvikling.

Noen av våre kunder

Våre ansatte

Pernille Husebye

Daglig leder -

Anders Hectorlinde

Seniorkonsulent -

Hans Marius Norbom

Seniorkonsulent -

Alfhild Tveråmo

Seniorkonsulent -

Ronny J. Tulka

Seniorkonsulent -

Sondre Lien Julsrud

Konsulent -

Christoffer Gundhus

Konsulent -

Hilde Crook

Administrasjonskonsulent -

Maria Bjørgaas Sørbø

Administrasjonskonsulent -

Personvern og cookies