Lukk

Velg test og logg inn

Får du ikke logget inn? Klikk her

DNV-GL sertifiseringskurs for rekrutteringspersonell

Bidra til en en profesjonell rekrutteringsprosess for kunde og kandidat

En god rekrutteringsprosess bidrar til økt treffsikkerhet og mer objektive valg, og sikrer suksess for kandidat og kunde. En dårlig prosess kan bidra til store økonomiske tap og dårlig omdømme. Sørg for at du har den kompetansen som trengs for å bidra til at rett person havner på rett sted – og dermed bidrar til vekst for deg eller dine kunder.

DNV GLs standard for rekrutteringspersonell setter kravene til sertifiserte rekrutterere. Sertifiseringsordningen ble opprettet i 2011 og oppdatert i 2018, og det er i dag over 300 sertifiserte rekrutterere i Norge. Dette er med på å bidra til at kandidater og kunder opplever gode og rettferdige rekrutteringsprosesser.

Sertifiseringskurset hos Assessio går over tre dager og er beregnet for de som ønsker å øke sin kompetanse enten man skal ta sertifiseringseksamen hos DNV GL eller ikke. Deltakerne vil blant annet lære om kvalitet på seleksjonsmetoder, hvordan lage en god jobbanalyse, hvilke juridiske krav du må kjenne til enten du jobber i offentlig eller privat sektor, og hvordan gjennomføre en etisk rekrutteringsprosess med fokus på omdømme og employer branding.

  • Tid: 3 dager
  • Målgruppe: Personer som jobber med rekruttering og seleksjon i offentlig og privat sektor

Alle våre kurs kan også gjennomføres som bedriftsinterne utdannelser.

Meld deg på her eller ring oss på 22 12 80 40 for mer informasjon om bedriftsinternt kurs.

Personvern og cookies